Betaling en Verzending

Pakketverzending

 

Verzending Nederland

Verzendingskosten: 5,90€

vanaf 60€*: gratis verzending

Levertijd: ca. 3-6 werkdagen 

Artikelen die onmiddellijk leverbaar zijn en betaald zijn via PayPal of creditcard worden zo snel mogelijk na ontvangst van betaling verzonden. Op weekdagen kunnen we dit binnen 24 uur doen. De levertijd met onze bezorgdienst is 3-6 dagen.

*Vouchers zijn niet inbegrepen in de waarde van de bestelling. Deze worden onmiddellijk na de bestelling per e-mail verzonden.

 

Scheepvaart België, Luxemburg

Verzendingskosten: 9,90 €

Levertijd: ca. 3-6 werkdagen

Artikelen die onmiddellijk leverbaar zijn en betaald zijn met PayPal of creditcard worden zo snel mogelijk na ontvangst van betaling verzonden. Op weekdagen kunnen we dit binnen 24 uur doen. De levertijd met onze bezorgdienst is 3-6 dagen.

 

Betaalmethodes

iDeal, PayPal, creditcard, directe overschrijving, aankoop op rekening (Klarna)

iDeal, PayPal + / creditcard

Met PayPal is alles supersnel en ongecompliceerd. En vooral veilig! Met uw PayPal-rekening kunt u eenvoudig uw Super Streusel-bestelling betalen. Wat u moet weten: Voor de duur van de betalingsverwerking wordt u doorgestuurd naar de officiële PayPal-website, vanwaar het betalingsbedrag naar onze winkel wordt verzonden. Je hebt het waarschijnlijk al duizend keer gedaan, maar misschien ook niet. In ieder geval krijgen we direct een betalingsbevestiging van PayPal en kunnen we je Super Streusel bestelling in behandeling nemen, die we dan sneller dan de brandweer naar je opsturen. Dit werkt ook met een creditcard.

 

Directe overboeking

Als je PayPal niet hebt of niet leuk vindt en je online overboekingen cooler vindt, kun je de Sofortüberweisung-betaalmethode gebruiken. U betaalt dus direct met uw bankgegevens. Zodra je betaling op onze rekening is bijgeschreven, beginnen we met de verzending van je Super Streusel.