We maken Super Streusel
Wij zijn Kati en Dani. Wij zijn zusters. Altijd in een goed humeur 98 procent van de tijd. Wij komen uit het Rijnland, waar je "Kamelle" bij het ontbijt kunt krijgen en waar "Schunkelmusik" tot de goede manieren behoort. Waar je opgroeit met confetti in je bloed. Hach confetti. Deze kleine, kleurrijke stukjes puur geluk...
Als we konden, zouden we confetti eten. Whoop whoop, daar ga je: suikerhagelslag is onze eetbare confetti! Felgekleurd, glitterend, glinsterend en 1000 procent goed humeur verhogend. Daarom houden we van Super Sprinkles.
Waarom Super Streusel?
"Als dat niet precies onze zaak is," dachten we. Dus hebben we Super Streusel opgericht. Nou, niet alleen vanwege het confetti idee. Ook omdat we altijd op zoek waren naar echt coole, mega-mooie, kleurrijke en opzichtige hagelslag voor onze cakepopwinkel guter kuchen (est. 2013) - en die gewoon niet konden vinden in Duitsland.
Dus namen we de suiker hagelslag in eigen handen en begonnen met het ontwerpen van coole hagelslag mixen om onze cake pops te versieren. We mengden, proefden en strooiden tot we de perfecte combinaties vonden van parels, kralen, hartjes, hagelslag, bolletjes crunch, parels van chocoladekern en goudglanzende sterren.
Maar hey, gewoon onze cake pops versieren met hen? Waarom strooien we niet op cake, koekjes, wafels, ijs, slagroom, muffins, caketaarten, chocolade...? ? Kortom: waarom besprenkelen we niet gewoon al het zoete dat gegeten kan worden met een goed humeur? En waarom doen alle andere bakkers en hobbybakkers dat niet?
Ziet je marmercake er saai uit? Super hagelslag erop. Kerstkoekjes zijn elk jaar hetzelfde? Nee. Super hagelslag is de truc! Wil je dat je verjaardagstaart er uniek uitziet? Super Sprinkles helpt.
Hebben we je bakkerij-, decoratie- en versierhart geraakt? Ga dan strooien of bekijk meer doe-het-zelf ideeën in onze recepten.