FAQ

 

Waar gebruik ik Super Sprinkles voor?

Super sprinkles zijn kleurrijke suikerstrooimixen die geschikt zijn om over alle zoete lekkernijen te strooien. Taarten, cupcakes, cake pops, wafels, ijs, slagroom, gelei taarten, donuts ... Nou, eigenlijk alles wat een kleurrijk tintje en een vleugje glamour verdient!

Waar zijn Super Sprinkles van gemaakt?

Voornamelijk: suiker! Maar de suikerhagelslag is ook gemengd met kleine en grote parels. Deze supermooie parels zijn gemaakt van chocolade of hebben een delicaat wafeltje in het midden .... hmmmm! Op de afzonderlijke productpagina's vindt u gedetailleerde informatie over de ingrediënten van elk product.

Waarom zijn Super Sprinkles zo geweldig?

Omdat ze felgekleurd zijn, glinsteren, glitteren en elk van je gebakken meesterwerkjes de geweldige afwerking geven die ze verdienen. En het is zo makkelijk: open het blik, haal de hagelslag eruit, strooi ze erop en je bent klaar. U zult het bakresultaat hebben dat zelfs indruk zal maken op die ene getalenteerde collega van uw bedrijf. Degene die altijd die geweldige zelfgemaakte taarten brengt op maandag. In de toekomst zal ze met open mond voor je staan als je haar je Instagram-feed met superkruimelkunstwerken laat zien. Zelfgemaakt. In een mum van tijd. Hihi.

Hoe lang kan ik Super Sprinkles gebruiken?

De hagelslag is 12 tot 24 maanden houdbaar na het vullen, zie houdbaarheidsdatum op de verpakking.

Hoe moet ik Super Streusel bewaren?

Leg ze a.u.b. niet in de zon, de hagelslag voelt zich het prettigst in een droge, donkere omgeving. Ze zien er misschien uit als een zeer extraverte soort, maar diep van binnen leiden ze een nogal teruggetrokken leven in donkere, knusse lades en keukenkastjes.

Wat moet ik doen als ik niet kan stoppen met Super Sprinkles overal te strooien?

Dan ben je een heel gelukkig mens! Ga zo door en geniet ervan dat je zoveel kleur in je leven hebt.

Hoe kan ik betalen?

PayPal, automatische incasso, kredietkaart en Sofortüberweisung (Klarna)