Doorgaan naar artikel

Taart glazuur

Hier beantwoorden we al je vragen over onze SuperDrips, SuperDrops en SuperGlazuren.

SuperDrip

Het cakeglazuur in een flesje dat je baksels in een handomdraai kleurrijk maakt. Sprenkel snel een beetje SuperDrip op muffins of dooskoeken, strooi het erover - en klaar! Nog iets te doen? Maar zoveel meer: Een prachtige dripcake, fijn gedecoreerde koekjes of een diepvriescake gepimpt in een handomdraai. Met SuperDrip ziet alles er in een handomdraai prachtig uit.

Hoe smelt ik de SuperDrip?

In de magnetron: Verwijder de folie onder het deksel. Plaats de DripFlask in de magnetron en verwarm 30 seconden op 800 watt. Verwijder het deksel, kneed de druppelfles om de SuperDrip gelijkmatig te verdelen. Plaats nogmaals 20 seconden in de magnetron, kneed en herhaal met tussenpozen van 10 seconden tot de SuperDrip vloeibaar is. Let op: Verwarm de metallic SuperDrips Gold en Copper alleen op 450 watt.

Klik hier voor de instructievideo

In een bain-marie: Verwijder de folie onder het deksel. Verwarm het water in een pan (let op: niet koken!) en haal van het vuur. Zet de DripFlask 10 minuten rechtop in de pan. Kneed de DripFlask om te controleren of alles gesmolten is. Zo niet, zet hem dan nog 5 minuten in het water.

Bekijk hier de instructievideo

Wat moet ik doen als mijn SuperDrip niet vloeibaar wordt?

Als uw SuperDrip niet vloeibaar wordt ondanks verhitting volgens de instructies op de fles, kan dit de volgende oorzaken hebben:

1. je SuperDrip is te heet geworden tijdens het verwarmen. In dit geval zullen er klontjes ontstaan. SuperTip: Soms kun je je SuperDrip nog redden door het volledig te laten afkoelen en dan afwisselend te verwarmen en te kneden met tussenpozen van 10 seconden.

2. Er is water in het druppelflesje gekomen? Water en SuperDrip houden helemaal niet van elkaar. Door het water kunt u uw SuperDrip niet meer gebruiken zoals u gewend bent.

3. je SuperDrip is niet goed gekneed tijdens het verwarmen. Hierdoor blijft er meestal een grote klont in het midden achter. SuperTip: Roer de SuperDrip in de fles met een lange houten prikker en verwarm en kneed opnieuw met tussenpozen van 10 seconden.

Waarom krijgt mijn SuperDrip grijze strepen na het drogen?

SuperDrip droogt heel snel. Dit betekent dat hoe dikker het is tijdens het aanbrengen en hoe vaker je een laag SuperDrip opnieuw aanbrengt, hoe groter het risico dat het in de tussentijd opdroogt en strepen veroorzaakt.

Een andere reden voor de strepen kan ook zijn dat je SuperDrip te warm is geworden tijdens het opwarmen. Dit kan helaas niet ongedaan worden gemaakt. MAAR: voeg gewoon Super Streusel toe en hey presto, het ziet er prachtig uit!

En nog een tip: Laat SuperDrip niet drogen in de koelkast!

Waarom heeft mijn SuperDrip kleine klontjes?

Dit komt doordat uw SuperDrip te heet is geworden tijdens het opwarmen.
SuperTip: Soms kun je je SuperDrip redden door hem volledig te laten afkoelen en dan afwisselend te verwarmen en te kneden met tussenpozen van 10 seconden.

Wat moet ik doen als het SuperDrip-mondstuk verstopt raakt?

Dit is supermakkelijk en snel te verhelpen: voor grote druppelflessen pak je gewoon een tandenstoker en gebruik je die om het tuitje vrij te maken. Paperclips zijn geweldig voor kleine druppelflessen.
SuperTip: Spoel het tuitje na elk gebruik af met heet water en droog het goed af, zodat het klaar is voor het volgende gebruik. Knip met de SuperDrip confetti een stukje van het spuitmondje af met een schaar als de confettideeltjes het spuitmondje blokkeren.

Waarom komt mijn SuperDrip er aan de rand van het deksel uit en niet door het mondstuk?

Dit kan gebeuren als het mondstuk verstopt is. Geen enkel probleem! Voor grote druppelflessen pak je gewoon een tandenstoker en gebruik je die om het tuitje vrij te maken. Paperclips zijn geweldig voor kleine druppelflessen.

Werkt het niet? Dan is hier nog een geweldige truc: schroef het deksel los, spoel het met heet water en droog het grondig af (zorg ervoor dat er geen water op het druppelflesje komt!). Je kunt het deksel ook afzonderlijk in de magnetron plaatsen en met zeer korte tussenpozen verwarmen om de druppel los te maken.

Hoe smaakt de SuperDrip?

Onze SuperDrips smaken heerlijk chocoladeachtig en naar vanille, mmmhh.

Welke consistentie hebben de SuperDrips?

SuperDrip kan volledig vloeibaar of dik zijn en je kunt dit zelf variëren - echt cool! Voor een dunne, zeer vloeibare consistentie gebruik je de drip direct na het verwarmen. Voor een dikkere drip wacht je gewoon een paar minuten.

Let op: De metallic SuperDrips Gold en Copper zijn altijd iets dunner en vloeibaarder. Je hoeft alleen maar zachtjes op je flesje te drukken om perfect te kunnen druppelen.

Hoe snel zet de SuperDrip uit?

Het werkt als een zonnetje! Afhankelijk van de consistentie van de SuperDrip zal het binnen een paar seconden uitharden. Als je over een groot gebied wilt druppelen en strooien, kun je het beste in kleine stukjes werken zodat de Super Sprinkles goed aan de drip hechten voordat deze droog is.

Hoe lang gaat de SuperDrip mee nadat ik hem heb gebruikt?

De houdbaarheidsdatum komt overeen met de datum op de onderkant van het flesje, dus ongeveer 1,5 jaar. Kati gebruikt nog steeds een van haar allereerste SuperDrips van 3 jaar geleden. Je kunt het dus zeker nog veel langer gebruiken!

Wie säubere ich die Düse?

Schroef het mondstuk na gebruik los, was het uit met heet water, verwijder alle druppelresten en laat het volledig drogen. Zo loopt je SuperDrip de volgende keer weer soepel door het mondstuk.
SuperTip: Het kan ook supermakkelijk in het bestekmandje van je vaatwasser. Droog daarna helemaal af zodat er geen water op je SuperDrip komt.

Hoe bewaar ik mijn SuperDrip?

Onze SuperDrip is heel gemakkelijk te onderhouden. Hij houdt gewoon van een donkere en droge plek op kamertemperatuur. Hij hoeft niet in de koelkast bewaard te worden!

SuperDrops

SuperDrops zijn het perfecte glazuur in de mooiste en helderste kleuren. Klaar voor gebruik! Voor superduper extra snel decoreren van cakesicles, cakepops, taarten, koekjes & co.

Hoe smelt ik de SuperDrops?

In de magnetron: Giet de gewenste hoeveelheid SuperDrops in een kom die geschikt is voor de magnetron. Verwarm 30 seconden in de magnetron (800 watt). Roer en verwarm nog eens 20 seconden. Herhaal dit proces tot de SuperDrops volledig gesmolten zijn. Voor vloeibaarder glazuur: direct gebruiken. Voor dikker glazuur: laat een paar minuten afkoelen.

Bekijk hier de instructievideo

Boven een bain-marie: Verwarm het water in een pan (niet koken). Giet de SuperDrops in een hittebestendige kom. Plaats de kom op de pan en laat de SuperDrops al roerend smelten. Belangrijk: zorg ervoor dat er geen water in de kom komt!

Bekijk hier de instructievideo

Hoe snel zetten de SuperDrops uit?

Het werkt als een zonnetje! Afhankelijk van de consistentie van de SuperDrops zullen ze binnen een paar seconden uitharden. Als je een groot oppervlak wilt bedekken en bestrooien, kun je het beste in stukjes werken zodat de Super Sprinkles goed aan het glazuur hechten voordat het opdroogt.

Wat is de consistentie en hoe smaken de SuperDrops?

De SuperDrops smaken chocoladeachtig en naar vanille.
en je kunt zelf bepalen welke consistentie de SuperDrops moeten hebben - echt cool! Voor een dunne, zeer vloeibare consistentie gebruik je het glazuur direct na het opwarmen. Voor een dikkere consistentie wacht je gewoon een paar minuten.

Hoe bewaar ik mijn SuperDrops?

Onze SuperDrops zijn heel gemakkelijk te verzorgen. Ze staan graag op een donkere en droge plek op kamertemperatuur. Ze hoeven niet in de koelkast bewaard te worden!

Kan ik de kleuren mengen?

Joepie, geweldig idee! De druppels zijn gemakkelijk te mengen. Je kunt dus je eigen kleuren maken. SuperInspo: Geel en wit geven een prachtig pastelgeel en groen en wit geven een prachtige mintkleur.

Wat doe ik met restjes druppels die al gesmolten zijn en wat is de houdbaarheid van de SuperDrops?

Je kunt de druppels steeds opnieuw smelten. Spreid de gesmolten druppels uit op een vel bakpapier. Als ze gestold zijn, zijn ze gemakkelijk te breken en kun je ze terug in het pakje doen.

De houdbaarheidsdatum na opening komt overeen met de datum op de verpakking, dus ongeveer 1,5 jaar. Maar je kunt ze zeker nog veel langer gebruiken!

SuperGlaze

Het magische glazuur met mica-effect dat verandert in kleurrijk decoratieplezier met slechts een paar druppels water! De perfecte kleurrijke glazuur voor het decoreren van koekjes, cakes en muffins.

Hoe meng ik de SuperGlaze?

Het is supergemakkelijk en bliksemsnel! De SuperGlaze kan koud worden gemengd met elke vloeistof. Meng ongeveer 4 theelepels poeder met 1 theelepel water en roer grondig met een lepel tot het poeder volledig is opgelost. Wil je dikker glazuur? Voeg meer poeder toe en roer. Of dunner? Voeg meer druppels water toe.
SuperTip: Probeer het eens met vruchtensap voor een fruitige smaak.

Hoe snel hardt de SuperGlaze uit?

Het SuperGlazuur gedraagt zich precies als poedersuikerglazuur. Het duurt daarom even voordat het helemaal is uitgehard. Dit geeft je genoeg tijd om je superhagelslag erover te strooien. Je kunt het glazuur het beste een nacht laten opstijven.

Hoe smaakt de SuperGlaze?

Lekker, lekker zoet! Het glazuur smaakt naar poedersuiker. SuperTip: Voor een fruitige smaak meng je de SuperGlaze met vruchtensap.

Hoe bewaar ik de SuperGlaze?

Onze SuperGlazuren zijn heel gemakkelijk te onderhouden. Ze staan gewoon graag op een donkere en droge plek op kamertemperatuur. Ze hoeven niet in de koelkast bewaard te worden!

Wat is de houdbaarheid van SuperGlaze nadat ik het heb geopend?

De houdbaarheidsdatum na opening en gebruik komt overeen met de datum op de verpakking, dus ongeveer 1,5 jaar.

Drawer Title
vergelijkbare producten