Aardbeienhartjes voor Moederdag
Beoordeeld met 5.0 sterren door 1 gebruikers
Ingrediënten
-
1 rol bladerdeeg (kant-en-klaar)
-
1/2 pakje bakkersveilige puddingcrème
-
125 ml melk
-
1 eetlepel 20% vetkwark
-
Ca. 300 g aardbeien
-
SuperDrip Light Pink
-
SprinkleMix HolyMoly
Decoratie:
Instructies
Teken een hart met een diameter van ongeveer 10 tot 12 cm op papier en knip het uit. Rol het bladerdeeg op, leg het hart er enkele malen op en ga er met een mes omheen.
Leg de harten iets uit elkaar op een met bakpapier beklede bakplaat. Kerf met het mes een iets kleiner hart in elk hart (ongeveer 1 cm van de rand), zo ontstaat een kleiner hart in het midden. Zorg ervoor dat je het bladerdeeg zo koud mogelijk gebruikt, dan is het makkelijker te bewerken.
Doe het custardpoeder in een mengkom met de melk en de kwark en klop een minuutje. Snijd de aardbeien in plakjes. Doe nu ongeveer een eetlepel van de vla per hart, smeer uit tot de grootte van het ingesneden hart en top met de aardbeien. Bak in een voorverwarmde oven op 190 °C o/u in ongeveer 15 tot 18 minuten goudbruin. Laat afkoelen.
Ga nu verder met de SuperDrip Light Pink. Verwarm het volgens de aanwijzingen, bestrijk de hartjes ermee zoals je wilt en bestrooi met "HolyMoly".
Pssssst, het recept maakt ongeveer 8 tot 9 Deense Harten
Receptopmerking