Bladerdeeg Harttaartjes
Beoordeeld met 5.0 sterren door 1 gebruikers

Ingrediënten
- 1 rol bladerdeeg
- 150 g slagroom
- 100 g mascarpone
- 2 tl poedersuiker
- 1 zakje bourbon vanillesuiker
- 1 tl SanApart
- Verse frambozen
Decoratie:
-
SprinkleMix “HolyMoly”
-
SuperDrip Light Pink
-
SuperDrip White
Daarnaast:
- 2 hart-uitsteekvormen (groot en klein)
-
SuperBakmat (of bakpapier)
-
Spuitzak + grote Franse spuitmond (uit Spuitzak met Spuitmondjes)
-
SuperBakingBrush
Instructies
Rol het bladerdeeg uit en steek zo dicht mogelijk tegen elkaar grote harten uit. Steek in het midden een kleiner hart uit. Leg de helft van de harten op de SuperBackmat en bestrijk ze licht met water met de SuperBakingBrush. Leg vervolgens een tweede hart erop. Leg ook de kleine uitgestoken hartjes erbij. Bak de harten in een voorverwarmde oven op 180°C (boven-/onderwarmte) voor 10-12 minuten tot ze goudbruin zijn. Laat ze afkoelen.
Klop de slagroom, mascarpone, poedersuiker en vanillesuiker in een hoge kom stijf. Voeg geleidelijk de SanApart toe terwijl je klopt. Vul een spuitzak met Franse spuitmond met de crème.
Snijd de bladerdeeg-harten horizontaal doormidden. Smelt de SuperDrips volgens de instructies. Bedruppel de bovenkanten van de harten met SuperDrip Light Pink en SuperDrip White en bestrooi met SprinkleMix HolyMoly. Doe hetzelfde met de kleine hartjes.
Spuit kleine toefjes crème op de onderste bladerdeeglagen. Leg er gehalveerde frambozen op en plaats de bovenkant van de harten erop.
Receptopmerking
Bekijk de video hierover: