Brownies – Basisrecept
Beoordeeld met 5.0 sterren door 1 gebruikers

Ingrediënten
- 3 eieren
- 160 g plantaardige olie (bijv. koolzaad of zonnebloem)
- 1 zakje vanillesuiker
- 100 g witte suiker
- 100 g bruine suiker
- ½ tl zout
- 180 g bloem
- 50 g cacaopoeder
- 1,5 tl bakpoeder
- 120 g melkchocolade drops
- 120 g pure chocolade drops
Daarnaast:
- (Brownie) bakvorm ca. 24 x 24 cm
- Bakpapier
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 °C boven-/onderwarmte en bekleed de bakvorm met bakpapier.
Meng eieren, olie, witte suiker, bruine suiker, vanillesuiker en zout goed door elkaar.
Meng bloem, cacaopoeder en bakpoeder en roer dit kort door het eimengsel.
Spatel de chocoladedrops erdoor. Giet het beslag in de vorm, strijk glad en bak de brownies ca. 30 minuten in de oven. Laat volledig afkoelen.
Giet het beslag in de vorm, strijk glad en bak de brownies ca. 30 minuten in de oven. Laat volledig afkoelen.