DuivenTaart
Beoordeeld met 5.0 sterren door 1 gebruikers

Ingrediënten
-
Basisrecept cake (gebakken in een ronde vorm)
Decoratie:
Daarnaast:
- Springvorm (24 cm)
-
Uitgeprinte kleurplaat
- Lijmstift
Instructies
Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier.
Bereid de cake volgens het basisrecept in de springvorm en laat volledig afkoelen.
Haal de cake voorzichtig uit de vorm, leg hem op een taartplateau en snijd indien nodig de bolling aan de bovenkant af. Draai de cake om.
Knip de mal rond uit, plak hem aan elkaar op de aangegeven plek. Knip vervolgens de duif en de staart langs de buitenrand uit en leg de vorm op de cake. Snijd met een mes zo recht mogelijk langs de randen.
Verwijder de restjes deeg en leg de duif (goed gepositioneerd) op een taartplateau.
Verwarm de SuperDrips volgens de instructies.
Schroef het tuitje van de SuperDrip White los, giet een beetje over de cake en strijk glad met een kleine paletmes of de achterkant van een lepel. Laat drogen.
Schroef de dop weer op de SuperDrip White en trek in stappen de randen van de vleugels en staart over. Bestrooi direct met SprinkleMix "WorldOfWater".
Plaats een blauwe mini crispybal als oog en drip de snavel met SuperDrip Orange.
Receptopmerking
Bekijk de video hierover:
Passende producten voor DuivenTaart
Bekijk alle producten




SuperDrip White
10,90 €
Eenheid prijs 3,63 € / Per 100g



SuperDrip Orange
10,90 €
Eenheid prijs 3,63 € / Per 100g



WorldOfWater
7,90 €
Eenheid prijs 8,78 € / Per 100g