Paascake met konijnenoren
Beoordeeld met 5.0 sterren door 1 gebruikers
Ingrediënten
-
110 g boter
-
50 g poedersuiker
-
1 zakje bourbon vanillesuiker
-
1 ei
-
1 eierdooier
-
120 g bloem
-
1 theelepel bakpoeder
-
60 ml eierlikeur (of 40 ml melk)
-
Minitulbandvorm
-
Wat vet en bloem voor de vorm
-
Spuitzak met grote ronde spuitmond
-
SuperBakmat (of bakpapier)
-
SuperDrip Light Pink
-
SuperDrip White
-
SprinkleMix “BunnyBliss“
Bovendien:
Decoratie:
Instructies
Vet het blik in en bestuif het met bloem en verwarm de oven voor op 180°C boven-/onderwarmte. Klop de boter, poedersuiker en vanillesuiker luchtig en romig en roer er dan het ei en de eidooier door. Meng de bloem met het bakpoeder en roer afwisselend door de eierpunch. Giet het beslag in de siliconenvorm met behulp van een spuitzak met een grote ronde spuitmond (gebruik anders twee theelepels) en bak ze 20 tot 25 minuten in het midden van de oven (vergeet niet te testen met een satéprikker). Laat de gugels iets afkoelen, draai ze uit de vorm en laat ze volledig afkoelen.
Smelt de SuperDrips volgens de gebruiksaanwijzing en laat kort afkoelen zodat ze wat dikker worden. Leg de SuperBakmat over de kleurmal, verf de binnenkant van de oren met roze Superdrip en bestrooi meteen met de kleine strooisels uit "BunnyBliss". Kleur daarna de oren in met witte SuperDrip. Laat goed drogen en haal voorzichtig van de SuperBaking mat.
Bedek één taart tegelijk met SuperDrip, steek de oren erin en bestrooi met "BunnyBliss".
Receptopmerking
Bekijk de video: