Pastelboom muffins
Beoordeeld met 5.0 sterren door 1 gebruikers
Porties
12
Het is officieel: we gaan aan de slag met de super pastelkleurige WinterKerst bakkerij. We trappen af met de zoetste WinterWonderland cupcakes ooitrrrr!!! Het coolste is: ze zijn makkelijk te maken en gemaakt om op te eten!
Ingrediënten
-
2 eieren
- 90 g suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 1 theelepel tonkapasta
- 100 ml olie, niet gearomatiseerd
- 100 g natuurlijke yoghurt
- 150 g bloem
- 5 g bakpoeder
-
12 muffinbakvormpjes
- Muffin bakplaat
- pretzel stokjes
- bakpapier
-
SprinkleMix LetItSnow
-
SuperDrops White
-
SuperDrip PastelSet
Ingrediënten voor de tonkayoghurt muffins:
Daarnaast:
Decoratie:
Instructies
Verwarm de oven voor op 180°C boven-/onderwarmte. Bekleed de muffinplaat met papieren hoesjes
- Klop de eieren, suiker, vanillesuiker en tonkapasta op maximale snelheid schuimig. Voeg de olie en yoghurt toe op gemiddelde snelheid. Meng de bloem met het bakpoeder en roer kort door het mengsel. Verdeel het beslag gelijkmatig over de muffinvormpjes en bak ze ongeveer 15 tot 20 minuten in het midden van de oven. Laat volledig afkoelen.
Verwarm ondertussen de SuperDrips volgens de gebruiksaanwijzing en leg een paar pretzelstaafjes van verschillende lengtes (breek ze gewoon op maat) op bakpapier. Breng nu de SuperDrip van boven naar beneden aan in een zigzagbeweging, begin bij een punt en wordt breder naar beneden toe. Laat de eerste laag drogen en breng een tweede laag aan, die niet het hele oppervlak bedekt. Bestrooi nu met "LetItSnow" en laat volledig drogen.
Smelt de witte SuperDrops in een kom volgens de instructies en dip er één muffin in. Laat een beetje afdruipen, bestrooi direct met "LetITSnow" en steek er één of twee boompjes in.
Receptopmerking
Bekijk de video: