Super Muffins in de LenteweidenStyle

Attentie, lieverds: Hier kunt u onze gloednieuwe "EasterSet" ervaren in de mooiste toepassing, namelijk in de vorm van muffins in de stijl van de lenteweide! 🌷🐰🐣 Als je het nog niet gezien hebt, onze paasset bestaat uit de SuperDrip limoengroen, een blikje "SpringBreeze" van 90 g en de SuperDringer "Hasi's Gang": een paas-allrounder om met kinderen te bakken of een "allround zorgeloos pakket" voor het onaangekondigde middagbezoek. Nu is het tijd: Haal de cupcakes tevoorschijn, pak je "EasterSet" en maak de mooiste lenteweide op je favoriete cupcake! Klik hier voor het schildersjabloon.


 

Ingrediënten

 • 6 muffins (lievelingsrecept of gekocht)
 • Bakpapier
 • uitgeprinte kleurplaat "plukjes gras"

Deko

 • EasterKit (SuperDrip lime green 300 g
  SpringBreeze 90 g
  SuperDinger Hasi's Gang 25g )

Dit is hoe het werkt:

 1. Verwarm de Drip volgens de aanwijzingen, leg een stuk bakpapier op het schilderssjabloon en schilder met de Drip. Versier de geschilderde plukjes gras met individuele sprinkles uit de "SpringBreeze" mix. Laat ze goed drogen en haal ze voorzichtig van het bakpapier.
 2. Giet de opgewarmde Super Drip limoengroen en "SpringBreeze" in een kommetje.
 3. Doop de muffin nu eerst in de Super Drip, laat het een beetje afdruipen en doop het dan in de Super Sprinkles. Snijd vervolgens met een puntig mes een klein sneetje in de bovenkant van de muffin als de Super Drip nog licht vochtig is en steek daar voorzichtig het plukje gras in.
 4. Voeg nu de superleuke SuperDinger toe met een beetje Super Drip en klaar zijn je lente gepimpte SuperMuffins.