Vislettercake
Beoordeeld met 5.0 sterren door 1 gebruikers
Ingrediënten
-
Gebackener Blechkuchen
-
Vanille-mascarpone-frosting
-
Jam, bijv. kers
-
SprinkleMix „Soulmate“
-
Gold XL CrispyBalls
-
Suikerfiguuren „HolyFest“
-
SuperDrip Mint Green
-
SuperDrip Black
-
SuperBakmat (of bakpapier)
-
Uitgeprinte kleurplaat
-
Spuitzak met Spuitmondjes
Decoratie:
Daarnaast:
Instructies
- Knip de drie delen van de visvorm uit de sjabloon. Leg elk deel twee keer op de plaatcake en snijd ze uit, zodat je zes stukken hebt.
- Stel een vis samen op een taartplateau en bestrijk deze met jam.
- Voorzie twee spuitzakken van adapters en vul ze met de vanille-mascarpone-frosting (doe slechts ongeveer 1/8 van de crème in de spuitzak met de kleine adapter).
- Gebruik de grote Franse spuitmond om toefjes op de laag met jam te zetten en leg de tweede vis erop. Versier de bovenkant met verschillende kleine en grote spuitmondjes om swirls en toefjes op te spuiten.
Verwarm de SuperDrips volgens de instructies om de banners te maken. Leg de SuperBakmat over de sjabloon en teken de banner met SuperDrip Mint Green. Laat drogen en schrijf de naam en datum erop met zwarte SuperDrip.
- Versier de vis kort voor het serveren naar wens met de banners, de Gold XL CrispyBalls en bestrooi met de SprinkleMix „Soulmate“.
Receptopmerking
Bekijk de video hierover: